30 april 2010

Anniversary

                I dag har jag och Magnus varit förlovade i 2 år!

Oj, vad fort tiden går. Vi var i Stockholm och “gjorde det”. Bodde på Clarion hotell på Söder och åt drack drinkar uppe i Skrapan och åt middag på Koh Phangan. Så romantiskt. Mannen hade köpt blommor, choklad och champagne. Det mesta planerat förstås (jag är ju en kontrollfreak) Dock inte frieriet som också gick till enligt konstens alla regler. Underbara, romantiska karl!

I kväll äter vi Chevre toast, grillad entrecote med färskpotatis och jordgubbar med maränggrädde. Kanske vi går och tittar på elden. Jag är inte så värst sugen och inga småbarn har vi som gör att man känner att man “måste”. Ser hellre Så ska det låta och Sommaren med Göran eller Avatar som vi har hemma. Den som lever får se hur kvällen slutar...

29 april 2010

Allt är ju relativt

Mannen äntligen hemma från studierna i Växsjö :o) Jag har haft en stressig eftermiddag då jag ville hinna allt innan han kom hem bara för att “bara” umgås när han väl kom över tröskeln. Handla, städa, bädda rent och laga mat. Jag hann med ena benet över mål-snöret. Således har vi nu renbäddat, städat och är mätta av en kräftrisotto. Sämre kan man ha det.

Efter middagen frågar Axel Magnus om de inte skall se på hockeyn? Oj, så glad han blev, jag såg glittret i hans ögon. Henrik Sedin.Trots att jag i mitt tidigare liv varit gift i 17 år med en elitidrottsman och har 3 idrottande söner har jag aldrig sett så mycket på sport som när jag blev i hop med Magnus. Han ser sportspegeln, V75, hockey och Gud vet allt. Han tycker inte att han kollar mycket på sport och det kanske han inte gör heller. Allt beror ju på vad man jämför med!

Jag tycker själv att jag är rätt spontan och inte så noga, men blir galen när de jag bor med inte kan plocka undan sin egen skit och jag får lite panik om jag inte långt i förväg har koll på vad som skall hända. Och frågar man mannen tycker han att jag är en kontrollfreak. Jag tycker jag är lagom ;o)

Allt beror helt enkelt på vad man är van vid. Vi har alla våra referensramar på vad som är mycket, lite och lagom och alla tycker vi nog att vi själva är alldeles lagom!

27 april 2010

Dagboksanteckningar

Ur en kos dagbok:

"Den 10 november. Vaknade. Åt lite hö. Två strån som fanns kvar. Tittade på Majros. Hon stod kvar på sitt gamla ställe. Tittade på Örsvart. Hon stod kvar på sitt gamla ställe. Regnar ute. Blir mjölkad. Det känns ju rätt skönt. Så mockade dom. Fick mat. Åt. Blev mjölkad. Åt. Somnade."

Ur en kos dagbok 

Ur en Maries dagbok:

“Den 27 april. Vaknade. Åt frukost. 2 mackor och kaffe. Tittade på Magnus. Han satt på vanliga stället. Tittade i LT. Den låg där den brukar. Sol ute. Åkte till jobbet. Just inga köer. Jobbade. Åkte hem. Just inga köer. Handlade. Lagade mat. Åt. Skulle gå ut. Regnade. Stannar inne. Såg på TV. Somnade.”

26 april 2010

Motiga måndag

Måndag mornar är aldrig kul, utom på semestern. Sov halvbra men var ändå trött när klockan ringde. Dock ovanligt lite bilköer för att vara en måndag.Bild0014Efter middagen har jag och mannen varit på promenad. Titta vad busken (vad det nu är för sort) slagit ut mycket! Och fina små vitsippor, en favorit blomma.

Bild0015

Dagens glädjeämne 1: Lukas ringde från Thailand!

Dagens glädjeämne 2: En blank fin Family Living tidning från Lotta.

25 april 2010

Sköna Söndag

Bilden har jag stulit från Åsornas blogg men passar bra så här inför bikinisäsongen.

En underbar söndag. Sov länge (08.45) Kaffe och macka innan jag äntligen tog tag i surdegen och putsade alla fönster. Varför går man och gruvar sig i månader för något som tar 2 timmar när man väl får fingrarna ur...

När fönstren var rena och fina åkte jag och handlade. Först en ram och en paspartoue som de fick fixa till på Galerix. Hade ju ännu inte förstorat något kort från vårt bröllop men nu så. Älskar just detta foto, inte för att vare sig eller mannen är så snygga men för känslan i det! Svägerskan Åsa fotade.

Bild0013 Sen kom han, den efterlängtade mannen! Vi har grillat älgfilé och före den åt vi champinjoner och tigerräkor stekta i smör och vitlök. Promenerat, pratat och nu sjunker vi ner i soffan.

En riktigt bra helg med kamrater, egentid och tid med mannen har jag haft (och trots detta fått fönstren putsade!)

Nu en 4,5 dagars vecka :o)

24 april 2010

Hemma igen

När jag bokade denna Ålandsresa var buffén slut så jag tog det som fanns kvar, skaldjursfat. En ren chansning då jag inte visste om alla tål eller ens gillar skaldjur. Satan vad gott tyckte alla! Servicen var dock usel men vad gör väl det när man väl fått in maten och har ett förträffligt sällskap?Bild0002Hummer, färska räkor, rökta räkor och musslor fanns på (man kan få Ostron också till ett lite dyrare pris) Bakom hummern ser ni Helena och Eva, 2 av de arbetskamrater som var med.Bild0003 Efter skaldjuren var det förstås dans och drinkar som gällde. Svårt att hålla ihop hela skaran hela kvällen men det gör ju inte så mycket om någon vill lägga sig tidigt eller hittar annat sällskap för är man 10 som åker finns alltid någon att få sällskap av. 02.15 gav jag upp och slog ihop mina blå.

Här är Åsa som hade fixat skjuts hem från terminalen ända till dörren. Otroligt mycket värt i tid och släpande. Tack rara Åsa!

Bild0006                                      Caroline Bild0007                                              EvaBild0009                                           KickiBild0011                                         ThereseBild0010

Ingen Magnus hemma, han har det bra i Prag. Var tvungen att ringa honom då saknaden blev för stor. Sms är ju praktiskt och kul att få men inte lika bra som en röst när man saknar någon så mycket att det värker i bröstet. Blir irriterad på mig själv, herre gud vi har varit i hop i snart 4 år, hur beroende kan man vara av en annan människa? Jag som anser mig vara en stark och självständig person känner mig nästan halv när jag inte har Magnus i min närheten. Nåja, jag är glad att han och grabbarna har de bra. Varmt och trevligt har de när de sitter på uteserveringar och dricker öl. Linda lockar med utgång i kväll men jag är så trött så trött och bangar.

Helt ensam sitter jag nu i soffan och vet inte riktigt vad jag ska göra av denna kväll. Se sista delen i Millennium, har ingen mat hemma och ids inte åka och handla. Axel har pappahelg men kom förbi på inlines för att hämta lite grejer. Han hade varit i Stockholm och handlat skor, jeans och skjorta så han var så glad och nöjd.

Jag får väl också gratulera HV71 som just blev svenska mästare (även om det inte är mitt favoritlag)

23 april 2010

Ålands X

I kväll åker jag med ett gäng arbetskamrater på Ålandskryssning. Ska bli så kul så. Vi ska äta skaldjursfat, förhoppningsvis dansa lite “finsk tango”, och skratta massor. Vad jag inte skall göra är att  sjunga karaoke. Har ingen talang för det alls och egentligen är det väl det som är roligt? På dessa båtar tycker jag dock att de flesta som går upp sjunger tokbra. clip_image001

clip_image001[5]clip_image001[7]

En bra dag på jobbet. Sol ute och askmolnet skingrat. Mannen och grabbgänget kom i väg till Prag som planerat. Må inte vinden vända så han inte kommer hem på söndag.

Ha en skön (eller fräck som Malena sa på 80-talet) Fredag, vi hörs i morgon!

22 april 2010

Min mage och jag

                  Ser i en sidospalt i Aftonbladet följande notis:

                Platt mage på en månad Så här enkelt tränar du!

Kruxet är att man måste bli plusmedlem först. Kostar typ 5:-. Tänk om man får någon slags garanti? Jag menar platt mage som ju varit min högsta dröm sedan jag var 10 år typ för ynka 5 spänn! En fettsugning kostar väl runt 50,000? Dessutom skulle Magnus lämna mig om jag väl gör det och det är det ju inte värt. Jag gissar att om jag skulle träna som Carolina Klüft (har ni sett hennes mage?!) skulle min 2 liters överjästa vetedegsfettomage ligga ovanpå dessa magrutor och ingen skulle se dom. Hur mycket muskler man än har måste ju fettet bort för att man ska se dom. Och ska man få bort det måste man äta MYCKET mindre, inte tindra med mannen i soffan med öl och chips, rött vin och franska vitlöksostar. Aerobisk träning hjälper också till och är bra för hjärtat men har ni sett sådana där översättningstabeller hur mycket man måste träna för att få unna sig litet gott? Här är exempel från Aftonbladets vikklubb:

En dubbeldajm – Intensivt sex i 4 timmar och 25 minuter (nu gissar jag vad vad Magnus kommer att köpa i present från tax-freen på sin Pragresa)

Ett glas rödvin – Dansa i 21 minuter (låter rimligt och ganska kul)

En burk starköl – Hugga ved i 29 minuter (nu vet jag en som gillar öl som kommer hamna bakom yxan ute på Getis)

100 g Chips – Promenera i 1 timme och 45 minuter (lång tid och 100g är INTE mycket!)

En Croissant – Spela trombon i 41 minuter (vad ska grannarna säga)

              Att det ska vara så svårt att gå ner några kilon!

Se hela bilden

21 april 2010

Lovikkavantar…

..kom det från himlen nyss när jag var ut och handlade mig sushilunch och fast jag vet att det är ett typiskt aprilväder så VILL JAG INTE ha mer snö :o(

Jag brukar alltid säga att det finns 2 sidor av en sak men jag har f-n i mig inte kommit på något bra med den snö som kommit idag. Ska vara att den inte fastnar då.

I övrigt är min humörkurva inte på topp, men den andra sidan av det är ju att jag vet att det brukar inte vara så långvarigt!

19 april 2010

En snabb måndag

Min dag har gått i raketfart. Sov dåligt (det var ju söndagsnatt) Jobba, spontanlunch med Lotta (KUL) Tog ett foto på henne men lämnade sedan mobilen på lagning (den tappar kontakten med simkortet allt som oftast) Fick en skitful Samsung från 80 talet som lånetelefon, kan f-n inte messa med den ens :o(  Men jag försöker ha distans och förstår att detta hamnar under rubriken i-landsproblem

Mer jobb. Pappa ringde (han bor i Lima) och kom och “våldgästade” Pappsingen och jag våldgästade i vår tur Åsa och fick god kycklingmiddag och mycket trevligt sällskap även om fru Åsa inte var hemma. De planerar för övrigt att att emigrera till Australien om 11 månader och de bygger nu hus i Thailand. Låter rörigt kanske men de har stenkoll på läget.

              Nu ska jag sova GOTT i natt! Hörs en annan dag...

18 april 2010

Utedag, Lukas 20 år och spontangäster!

Ambitionen var att putsa fönster idag men det sket sig. Kom på att vi ska nog högtryckstvätta altanen innan annars får man liksom göra det igen. Till plantagen for vi och handlade penséer, en ros och lite jord. Fixat ute i trädgården, druckit kaffe ute och även planterat om lite krukväxter inne.

Plötsligt stod Fredrik och Linda i dörren, så trevligt så. Drack kaffe och sen tvingade vi dom att stanna på middag. Åt gott och skrattade mycket.LortgrisI dag har jag varit 2 barnsmamma i 20 år. Jag var 23 skulle snart fylla 24 när detta lilla underverk kom till jorden. Våren 1990 var den varmaste i mannaminne. Den 19:onde var han beräknad men kom en dag tidigare. 3675 gram och 48 cm kort var han. Vi var ju skrämda och oroliga att även detta barn skulle ha hjärtfel som Oskar men när han kom ut såg vi att det nog var en alldeles särskilt stark och kry kille. Hjärtfel hade han inte men satan i gatan vad han var sjuk sitt första år. Astma och allergier så vi var på sjukhus massor  och avverkade en penicillinkur i månaden innan han fyllde ett. Efter det var det som hans sjukranson var slut för efter det har han varit frisk.

Oskar och sjuk Lukas Här är första julen. Superinfekterad med 40 graders feber (men det syns ju inte på kortet) Juldagen var vi på Huddinge sjukhus.

Lucke i KanadaOch så här ser han ut idag ungefär. Just nu i Thailand men jag har pratat med honom på telefon. Han är lite magsjuk men det var nog ingen större fara. Han fick förstås lite sjukvårdsrådgivning (och har köpt med sig Resorb) I dag är dom i Phuket men imorgon åker de vidare till Krabi.

En bra dag och helg i mitt liv och jag skulle verkligen kunna tänka mig att bli hemmafru ett år eller så (men jag älskar pengar för mycket)

Hörs i veckan!

17 april 2010

Hobgoblin

Alldeles just har vi provat att sitta ute för att fånga det sista av solen och avnjuta varsin kall öl. Den här ölen är en favorit hos oss båda. Tyvärr var det himla kHobgoblinallt så vi gick in efter halva som nu avnjuts framför datorena, jag skriver detta inlägg och mannen kollar b.la. hur det går med Sportklubbens värvningar.

Uppe vid 08 i morse. Cyklade och köpte färskt bröd. Klockan 10 var det samfallighetsstädning på Getryggen. Är man inte där får man böta. Vi åkte förstås dit och oljade in bryggan som ligger vid “stora stranden” . Som lök på laxen (min mans favorituttryck) hade de hyrt 2 stora containrar och  rensade vi helrent i förrådet under altanen. Termometern har visat 10 grader i dag men satan vad vinden är kall!

Hemma var jag så frusen så frusen, efter ett varmt bad och skedning under filt med mannen i soffan så var blodet och lederna varma igen. Vi skulle laga en favoriträtt i dag. Publicerad i Allt om Mat för kanske 2 år sedan och vi har lagat den massor av gånger. Det är en pasta med kycklingspett som man lägger i en marinad b.la. av rosévin och rosépeppar. Massor av parmesan skall det också vara. När kvällen närmar sig så visar det sig att Axel äter hos sin pappa och Johanna hos Linda där hon också sover. Så i stället för 5 blev vi 3. Vi spar kycklingen som redan ligger i marinaden tills i morgon och gör egen pizza i stället. På den lägger vi Serranoskinka, ruccola och parmesan.

Tänk vad bra man kan ha det!

16 april 2010

Älskade, efterlängtade fredag!

Bild0566

Trött på morgonen, men jag väljer att se det som ett sundhetstecken. Otaliga är de mornar jag vaknat långt före klockan och legat och vridit mig och bara väntat på att den ska ringa.

En bra dag på jobbet med den sedvanliga fredagsfrukosten, idag anordnad av rara Berith, en husmor från västerbotten som kokat egen morotsmarmelad och bakat eget bröd. Sedan följde en intervju och massa annat. Åkte vägen förbi Skärholmen och köpte mig en väst och fixade mig 2 knappar (ids inte förklara) Mötte mannen på Ellbes och fyndade kalvytterfilé till ½a priset (datum går ut i helgen) Således grillar vi denna filé fredagen till ära till det klyftpotatis och bea. Johanna har blandat en grekisksallad, mest för vi har en så förbenat god fetaost som ligger och väntar på att bli uppäten i kylskåpet.

En blank barnhelg har vi framför oss. Samfällighetsstädning (iläggning av bryggan vid stora stranden) på Getis i morgon är det enda som står i våra almanackor. Så skönt det är när hockeysäsongen är över och man inte behöver åka till vare sig Katrineholm eller Stora Mossen. Apropå det så är gymnasieintagningarna klara idag. Axel kom in på det han ville men har ju redan ångrat sig. Tur är ju att man har ångervecka på sitt gymnasieval. Från tisdag får man ändra sitt val.

Ha en bra helg alla läsare!

15 april 2010

Aprilväder

Har vi inte idag just men tanterna på jobbet säger att det ska bli SNÖ i morgon :o( Borde vara förbjudet, i alla fall en fredag. Så här skall ett normalt aprilväder se ut, väldigt varierande kan man säga. Vi hoppas att det blir den första bilden just denna april 2010.

Vill du veta mer om Aprilväder, klicka här.

En bra dag på jobbet och hemma. Axel tillbringar eftermiddagarna och kvällarna spelandes inlines (2 mål) Ett gäng grabbar tar sig med inlines och cykel till Fogdetorp och tillbringar massa timmar ute på en asfalts plan. Sånt gör en mamma glad.

I kväll ser mannen på hockey. Jag känner ingen som spelar och tämligen ointresserad. Får bläddra i nya Allt om mat och lägga mig tidigt, kunde inte somna i går förens mannen kommit hem och när han väl kom hem ville vi ju prata och gosa, tog någon timme till...

Föresten: Flyga drake var bra (inte som boken men...) och The good wife var superbra!

14 april 2010

Halvlek

 

På arbetsveckan var det i dag vid lunch. Jobbat hemma och åt lunch på stan med den förstfödde sonen. Han är stor (i dubbel bemärkelse) och saknar säkert inte ens mig men jag är hopplös och saknar alltid mina barn då de inte är nära mig.

Fläskläpps Oskar                    Här är han typ 4 år och med en stor fläskläpp.

Jag försöker unna mig tiden då jag i vanliga fall har som restid till jobbet de dagar jag jobbar hemma. Det ta ca 40 minuter en vanlig dag till och från jobbet. I morse sov jag 20 minuter längre och sen läste jag både LT och DN (brukar jag inte hinna)

På eftermiddagen dammsög jag under min restid, inte så kul kanske men nödvändigt. När arbetsdagen var slut så gick jag ut i solen. Krattade undan alla löv från syrenhäck och spireor. Det är ljust så länge och det känns som om hinner så mycket mer när ljuset kommer tillbaks.

I kväll ska jag laga byxor till Axel och se Flyga drake. “Vi” såg ju den i fredags men jag såg bara 5 minuter innan jag somnade. Eftersom boken var så bra ska jag se den igen i kväll när mannen ändå jobbar.

Ha en bra onsdag, 2 arbetsdagar kvar innan helg!

PS Lukas har tryggt kommit fram till sina vänner i Thailand DS

13 april 2010

65-års kalas och Gino och Simba

På jobbet har dagen gått fort (det brukar den) Vi hade kalas för en medarbetare som fyllt 65 och  också gått i pension. En kvinna som jag beundrar, vacker och klok som få. Alltid glad, trots motgångar ser något positivt. På bilden ser ni henne sittande och de två andra är några av “tanterna” på jobbet. Underbara pensionärer som jobbar på timmar och har massor av erfarenhet att dela med sig till oss alla och framförallt till de som ringer.

Bild0562

Väl hemma har vi ju dessa 2 sötnosar att ta hand om, de ligger just nu och viftar på svansen så den slår i parketten. Jag ville gå med Simba för att han är snyggast (en sådan hemsk och ytlig människa jag är) men efter en stund ville jag byta för han drar så mycket. När vi väl byter drar han inte alls! Han fattar att Magnus är flockledaren (som mannen som talar med hundar säger) Gino den underbara (gamla) hunden drar inte alls utan lunkar lite stelbent bredvid. Jätteglada när Axel kommer hem och de får ännu lite kärlek och gos av en människa.

Bild0564 I kväll ser jag The good wife, ny serie i 4:an. Har ju redan lessnat på Cougar town och hoppas nu på att det här kan vara något för mig. Huvudrollen spelas av Julianna Margulies. Henne gillar för sin roll som syster Hathaway i den (i mitt tycke) bästa TV-serien ever: Cityakuten.

Då flyttade hon ju med Dr Ross norröver och fick tvillingflickor. Nu har hon visst skilt sig från honom och hittat en ny karl: Carrie Bradshaws Mr Big från Sex and the city som hon om jag förstått saken rätt kommer att lämna i seriens begynnelse ;o)

TheGoodWife.png

Ha en bra tisdagskväll, innan vi vet ordet av är det helg igen!

12 april 2010

En bra måndag

Lite lugn morgon, jobbade hemma ett par timmar då Axel hade en läkartid på morgonen. Han har nu 25 i BMI mot 31 när han började 2007, vet inte vem som är stoltast, han eller jag :0)

Väl på jobbet har jag b.la. haft 3 intervjuer. Dagen har gått hur fort som helst.P4120127 Hemma hade Lukas beställt Tacos (på en måndag!) Han åker till Thailand i morgon och blir borta 2 veckor och kom för att säga hejdå (och för att få hjälp att klippa sig) Söta, snälla Isabell var också med vilket gjorde mig så glad, så glad.

P4120130                       Lilla Axel (15 år på 16:onde) och 181 cmP4120129        Storebror Lukas som fyller 20 år om lite mindre än 2 veckor

P4120132

Lucke och Isabell hade med sig glass, den nedersta är en favorit för mina “småkillar”. Smakade barnglass blir mitt omdöme. Jordgubbspuckstång med lite strössel i. P4120131 Här ser ni vackra blommor som mamma och Lennart hade med sig i går och en snygg make. Tyvärr är fotografen usel men jag älskar allt jag ser i denna bild och därför får den bli publicerad.

Ha en bra måndag och vecka alla läsarna mina (över 300 i veckan nu!)

11 april 2010

Johanna 13 år

Vaknade och somnade om flera gånger under morgonen. Drömde massor. Som ett ödets ironi sken solen i dag när vi var tvungna att lämna vårt paradis. Vi hade matgäster och sen också födelsedagskalas då det idag var 13 år sedan min Magnus blev pappa för första gången. P4100107 Se vilket djurliv vi har ute vid stugan! Svanar och en bäver, det ser man inte varje dag (här avser jag bävern, svanar finns i massor)P4100115             Förstår ni hur svårt det var att lämna paradiset?P4110124 Här är hon, fröken nybliven tonåring. Söt som få och med födelsedagskameran i högsta hugg.P4110126Mamma och Lennart kom över och vi invigde vår nya grill. Sen har vi haft 13 årskalas med faster och kusiner och farfar Per. Mätt så det känns som om magen står i 4 hörn, att man inte lär sig!

AIK åter i elitserien. Känns ok (Leksand hade varit lite roligare) men ett 08:lag drar mycket publik och vi kan också åka upp för att se någon bortamatch.

I kväll skedar vi i soffan i väntan på vardagen...

10 april 2010

Isen har sköljt

Förra helgen när vi var ute på Getryggen låg isen tjock men i dag finns inte en isbit kvar! Vi hade en bra morgon "på vår gata i stan" och mornade oss ordentligt innan vi åkte ut till Getis. Vi tog vägen om Bauhause för de hade ett erbjudande på just den Webergrill vi vill ha.
Se vilken fin eldkorg vi köpt. Det är från mannens jobb och det är från hans klienter (men inte just från hans anstalt) som gjort den. Tokfin tycker jag.

Vi har fällt en tall och eldat massor, både en stor brasa och i den nya eldkorgen. Nu luktar vi rök, men sådan eldrök är inte så tokigt (till skillnad mot cigarettrök)


Här pustar vi ut efter att ha fällt en tall med handsåg. Nu ska vi grilla (inte på nya grillen, den är till radhuset) rostbiff, den äter vi med klyftpotatis kall sås med feta och soltorkade tomater och ceasarsallad. Ha en bra lördagskväll!


09 april 2010

Jag unnar mig

I dag har jag varit till Motala och jobbat. Trevligt kontor och finfina vägar. Ni som känner mig vet ju att jag inte kan höger-vänster, norr-söder. Glad att jag kan upp och ner, framför och bakom. Ju äldre jag blir ju mer inser jag att detta är ett riktigt handikapp. Förra gången jag var i Motala åkte jag åt fel håll när jag åkte hem och hamnade (nästan) i Vadstena. Eftersom pappsingen varit på besök för att kolla när vi säkrade ännu en säsong i elitserien i går så passade jag på att låna hans gps. Herre GUD att ingen människa köpt en sådan till mig i present/julklapp någon gång. Vi blev best buddies!Bild0554En dag med mycket bilåkning har jag lyssnat ut Onåd av J.M Coetzee som fick nobelpriset 2003. Jag har läst fler nobelpristagares böcker men jag må då säga att inte imponerar dom på mig.

Bild0555

Väl hemma ilade jag ner på stan några ärenden. Lämnade mina boots till skomakaren för att byta dragkedja. Köpte acnemedel åt lilla sonen samt var på systembolaget. Se vad jag unnade mig! Lotta är en kompis som är sämre på den saken (men hon tar sig) Jag blir bara bättre och bättre med åren. Varför skulle jag INTE unna mig en liten 37 cl flaska rosa bubbel och en skål ostbågar en barnfri fredag i April?

Bild0556De fina Stig Lindberg överdragen till våra barstolar kom i går. Se vad snyggt det blev! När jag lagt in fotot ser jag att jag inte städat bort påskpyntet! Slarviga människa, nu har vi typ bara 4 påskpynt så jag ska ”städa” undan påsken i kväll.

I kväll äter vi lammfilé och ser på Så ska det låta och Solsidan och imorgon åker vi Getis, snälla sol kom fram!